به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه در این کارگاه آموزشی به بیان علائم بیماری مشترک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و نحوه انتقال و روشهای پیشگیری از بیماری پرداخت و اظهار داشت: یکی از روشها برای پیشگیری و کنترل بیماری، سمپاشی دام و جایگاه دام است که موجب از بین رفتن ناقلان بیماری (کنه) می شود.
علی فاتحی نیا افزود: صنف قصاب و دامداران از کشتار غیرمجاز دام خارج از کشتارگاه خودداری کنند و با رعایت نکات بهداشتی لازم از سلامت خود و جامعه محافظت کنند.
وی از حضور کلیه دامداران در این کارگاه آموزشی تقدیر کرد و افزود: امید است با برگزاری کارگاههای آموزشی، سطح آگاهی دامداران بالاتر رود و در آینده نزدیک شاهد منطقهای عاری از بیماریها باشیم.
در این کارگاه آموزشی، ادامه نماینده شرکت دامدار برتر نیز با تشریح چگونگی مقابله با استرس گرمایی وارده به گله همچنین چگونگی صرفهجویی در هزینهها و بهبود تولید شیر افزود: استفاده از شیوههای نوین وضعیت دامداری کشور را بهبود خواهد بخشید.
تب کریمه کنگو، تبی خونریزی دهنده است که از طریق کنه به عنوان ناقل بیماری به دامها منتقل میشود.
این بیماری از طریق خون و ترشحات دام به انسان نیز قابل انتقال است.
علاوه بر جلوگیری از کشتار دام غیرمجاز و سمپاشی دامداریها، استفاده از دستکش هنگام قطعه قطعه کردن گوشت، مراجعه سریع به پزشک در صورت بریدن دست هنگام قطعه قطعه کردن گوشت، نگهداری از گوشت 24 ساعت در یخچال قبل از مصرف یا فریز کردن آن از نکاتی است که برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری باید مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما